"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"

Selam olsun Çanakkale’de vatanı ve namusu için

Can veren şehitlere!

Selam olsun, Çanakkale gazilerine!

Selam olsun selam, yüreği Çanakkale’de

Şehitlerimizin ideali ile atan gençlerimize...

 

17.03.2017 1554

 

Bugün Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi olarak düşman saldırılarına tam 253 bin asker şehit verdiğimiz ancak tarihe altın harflerle “Çanakkale Geçilmez” sözünü yazdırdığımız Çanakkale zaferimizin 102. Yılını büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutlama programı çerçevesinde saat 10.00’da okul müdürümüzün, okulumuza adını veren şehidimizin yakınlarının, okul öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı şehitlik ziyareti geçekleştirildi. 


Saat 14.00’da okulumuz konferans salonunda okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Asiye Baykal Kalkan ve öğrencilerimizin hazırladığı kutlama programı yapıldı. Programda okulumuz Müzik Öğretmeni Timuçin durmuş ve öğrencileri Çanakkale Türkülerinden oluşan bir mini konser verdiler. Program öğretmen ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.  Programın hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

 Ayrıca okulumuz resim öğretmeni Oktay ÖRNEK ve resim grubu tarafından hazırlanan sergi ile günün anlam ve önemi vurgulanmış oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.