OKULUMUZDAN TÜBİTAK PROJE BAŞARISI

TÜBİTAK tarafından düzenlenen "Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nda birinciilik ödülü.

31.03.2017 971

Okulumuz öğrencisi İbrahim Üveys YILDIRIM TÜBİTAK tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında fizik dalında geliştirdiği proje ile bölge birincisi oldu.

İbrahim Üveys YILDIRIM’ın fizik dalında uyarı sistemi adlı geliştirdiği proje ile insan yaşamında karşılaşılabilecek tehlike arz eden yangınlar, su baskınları, enerji kayıpları ve benzeri sorunlara teknolojik, hızlı, güvenilir çözüm odaklı denetleyici ve koruyucu bir sistem geliştirmiştir.

Proje Ankara’da yapılacak olan final yarışmasında sergilenecek ve ilimizi temsilen yarışmaya katılacaktır. Final yarışmasında Danışman Öğretmen Hadi ARIKAN ve öğrencimiz İbrahim Üveys YILDIRIM’a başarılar diliyoruz.

Yalova MEM Haberi İçin Tıklayınız.

03-04-2017